Přidáno 24.11.2016 v 12:08
Dloholetý strávník:Brambory s pažitkou by mi vůbec nevadily, naopak, ale hlavně, kdyby byly vařené !!!
Polovina syrových, zbytek jen velmi mírně uvařených.
Přidáno 24.11.2016 v 11:47
brutus:Pracuji ve fezku 10 let, to že vaříte na hovno vím už dávno,ale dnešní řízek mě vyloženě dojal.brambory stojí za prd vždycky,ale obalit je v tý zelený sračce,to bylo dokonalý.nenapadlo vás,že né každej žere pažitku? A ten řízek,jestli vám to nevadí, vážil 124g včetně strouhanky. Fakt už by to chtělo na vás poslat nějakou kontrolu. HNUS
Přidáno 23.11.2016 v 12:00
Danča:Dnes slovenská kuchyně.Byli jste někdy na slovensku a chutnali kapustnicu a živáňskou?Asi ne .Toto co jste uvařili nebylo slovenské jídlo.Živáňská to byla vepřová minutka politá párkem.Kde byla slanina a klobásy na to jste asi pozapomněli.A kapustnica to bylo to same normální sladká zelnice opět s vašim párkem,který máme každý den ráno k snídani.Jeďte někdy na Slovensko ať vás to naučí a nevařte něco co neumíte.
Přidáno 19.11.2016 v 14:14
Z Štastnýho neštastný:Ty ksindle Stastnejch,príšte Tě ty smradlavý knedlíky omlátím o makovici,tohle co jsi si dovolil,už je vrchol Ty ZMETKU zasranej..............
Přidáno 15.11.2016 v 21:51
petr:Ačkoliv nejsem příznivec ani zastánce církve, nelze nic jiného než s arcibiskupem souhlasit.
Přidáno 15.11.2016 v 5:58
Arcibiskup z Canterbury: Vy jste neuveritelni knechti s tim nedodanim jidelnicku na tyto pochybne stranky! To mysite,ze mame cich jako medved aby sme zjistili co se dnes vari v tom vasem Stravbytu? Tak uz s tim himlfix něco delejte!
Přidáno 9.11.2016 v 11:01
Strávník:Musím uznat, že polévky tady umí opravdu hódně dobře! A to bez jakékoliv ironie.
Přidáno 8.11.2016 v 17:15
Jana:Dnešni krkonošske kyselo bylo vynikajici!!!!!!
Přidáno 7.11.2016 v 18:37
pajik:Vzdy se vyborne najim a nemam k tomu zadne vytky.
Jen tak dal.
Přidáno 3.11.2016 v 11:21
Venca a Pavel: -
emailDnešní Pikantní čínská polévka byla velice luxusní, kéž by takhle chutnalo vše!