Přidáno 12.9.2017 v 11:30
Tesla Blatná:to je zase výběr tento týden!!! Proč nevaříte například minutková jídla například s rýží?? jednoduchý a poměrně levný oběd a nedá se na tom nic zkazit. No i když Stravbyt zk**ví co se dá!!! jestlipak si to po sobě taky chutnáte!!! no nic tento týden na mě pí Hradská nevydělá. Měl by se vyměnit dodavatel stravy v Tesle.
Přidáno 31.8.2017 v 18:14
POETTINGER VODNANY:Kvalita a porce mas ze kdyz si date plátek a podobne přes tento plátek vidite jak přes okno a nekdy i smradlavé maso hnus co nam vaří a polívku si dát za 20 korun nejsme v restauraci ale v závodní jídelně trochu drahe uz by si mela pani Hradská s panem ředitelem zamyslet na kvalite a ne jenom jak okrast lidi a vydělat tuto firmu nikomu nedoporučuj
Přidáno 23.8.2017 v 6:18
Pan Buvar: Patek 18.8 Rajska omacka. Tak tento pokrm na nas zapusobil primo zdrcujicim dojmem. Knedliky okorale a znovu ohrate, Maso, to jsme malem ohnuli nuz, to je tak pro rotwajlera aby to rozkousal a ta rajska omacka, co to jako mělo byt? Tam byla nahazena ukrutna halda nejakeho koreni ze jsem mel po dvou soustech vylagrovanou ustni dutinu. Zaver - PRISERNY OBED. Asi pokus nejakych začínajících ucnu o uvareni klasického pokrmu. Myslim ze když Vam ubylo tak 50 procent stravniku, tak byste mohli pro ten zbytek stravniku uvarit trochu normalne - a ne jako v tomto pripade nejakou hnusnou,pikantni pseudorajskou omacku. AMATERI
Přidáno 20.8.2017 v 12:26
brigádníci z Nového Jičína v Tonaku:Tak smradlavé maso,co bylo ve středu k omáčce by u nás nežral ani ožralý bezdomovec!!!!!!!!!!! Kdo vám dodává maso???? Městská Kafilerie,nebo patologie????????????????????????????
Přidáno 14.8.2017 v 8:58
....:souhlasím s komentářem k meruňkovým knedlíkům. Chápu, že někdy chcete vašemu dodavateli pomoci s prodejem zboží, kde se blíží expirační doba - jinak si totiž neumím vysvětlit, proč jste nabídli strávníkům tyto "knedlíky". Kdybyste je alespoň posypali tvarohem, který by zmírnil sladkost marmelády uvnitř. Zase jste jednou předvedli, jak umíte jídlo ošidit a zpackat.
Příště bychom prosili jasně popsat jídlo - Knedlíky/kuličky plněné meruňkovou marmeládou - polotovar, a ne meruňkové knedlíky. Ale pokud byste to udělali, museli byste si je sníst sami, pochybuji, že by si je někdo objednal.
Přidáno 10.8.2017 v 12:35
tesla strávník :Meruňkové knedlíky, které jste vařili 4.8. to bylo něco hrozného. V domnění že vaříte originál a ne polotovar tak jsem si je objednal, ale kupované, naplněné marmeládou bez tvarohu se nedalo jíst. Když nechcete vařit meruňkové knedlíky s meruňkami tak raději nevařte žádné. Již nikdy více tyto knedlíky.
Přidáno 6.8.2017 v 16:10
byvaly aisin pisek:jsme radi že firma u nas skončila jidlo se nedalo jist bylo studené a kolikrat maso i smralavé nebo žádne na porci to vycházelo asi 40gramu masa opravdu super porce a brambory pro prasata a paní Hraské s panem ředitelem Kasperem to bylo jedno hlavně že ušetžili a dostali zaplaceno 70 kč takhle se vydělávají peníze za malé porce hodně peněz
Přidáno 3.8.2017 v 10:17
Tesla:... konečně i něco pozitivního - Kuře na jižanský způsob + bulgur - to bylo jedno z nejlepších jídel, které jsem v jídelně měla. To je důkaz, že umíte uvařit chutné jídlo. Díky
Přidáno 11.7.2017 v 13:23
Tom:.... nějak nostalgicky přemýšlím, o tom jak dovést firmu do krachu. Ale příkladem je tato firma Stravbyt. Vařit balfy, (občas je něco dobré) , bufet je povětšinou stejný nezajímavý bez obměny jídel. A ten způsob objednávání, jak za komunistického presidenta Husáka. Opravdu k pláči, ještě že je kolem kopice dalších vývařoven. S lepší chutí a netřeba si plánovat na co asi budu mít zítra nebo za týden chutě.
Přidáno 16.6.2017 v 13:47
---:Na závodní stravování perfektní. Najíte se dobře, je výběr. Překvapily mě polévky - žádné typické přesolené a samé maggi, naopak čisté vývary s masem, jemně ochucené, když je polévka hrachová, tak je skutečně čistá výborná hrachová, dršťková výborná, vývary čisté a s masem! Stejně tak hlavní chod - chutné jídlo, po kterém nemáte podrážděný žaludek. Omáčky z jiných jídelen jsou často po pár hodinách pudinkovité, jak jsou nastavované. Velká obliba jídelen dnes je vařit z prášků a polotovarů. Tady se zdá, že vaří poctivě. Holandský řízek - výborný, křupavý, přestože nám jídlo dováží. Talíře bývají vyjedené a zatím nebylo nic, co by vyloženě nechutnalo
.